U sudaru u Đilama 80-godišnjak iz Bijeljine zadobio teške povrede, lom stopala lijeve noge, oštećeno rame… (FOTO)

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira

0

U jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Đilama povrijeđen je osamdesetgodišnji penzioner iz Bijeljine. O saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Tuzla iz Policijske uprave su saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik – Tuzla, u mjestu Đile, grad Zvornik, 11.03.2021.g.
oko 13,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali E.Č. iz
Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Touran” i B.P. iz Bijeljine,
koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Golf”, koji je u ovoj nezgodi zadobio
tjelesne povrede.

Sudar u Đilama, jedno lice prevezeno u zvorničku bolnicu (FOTO)

Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz zvorničke bolnice saopštili su nam da je povrijeđeni 80 godišnjak izvan životne opasnosti, ali da je zadobio teške povrede. Lice B.P. primljeno je na odjel hirurgije zvorničke bolnice, a povrede koje je zadobio su prijelom stopala lijeve noge, težak prijelomo ramena.

Zvornički ljekari pobrinuli su se za bijeljinskog penzionera koji je izrazio želju da svoje liječenje privede kraju u zvorničkoj bolnici, potvrđeno je iz JZU “Bolnica” Zvornik.

Sudar u Đilama, jedno lice prevezeno u zvorničku bolnicu (FOTO)