Policija se oglasila o stravičnoj nesreći: Poginula je ženska osoba rođena 1983. godine

MUP Tuzlanskog kantona je danas u svom izvještaju donio detalje nesreće, te objavio inicijale poginule osobe, kao i povrijeđenih

1
Policija se oglasila o stravičnoj nesreći: Poginula je ženska osoba rođena 1983. godine

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na dijelu putu R-461, u mjestu Lušnica kod Srebrenika, jedna osoba je smrtno stradala, dok je povrijeđeno pet osoba.

MUP Tuzlanskog kantona je danas u svom izvještaju donio detalje nesreće, te objavio inicijale poginule osobe, kao i povrijeđenih.

– U saobraćajnoj nezgodisu učestvovali N.J., rođen 1983. godine koji je upravljao teretnim vozilom “Man” i M.P., rođen 1986. godine koji je upravljao putničkim vozilom “Mazda”, oba iz Srebrenika. U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradala M. P., rođena 1987. godine, dok su vozači N.J. i M.P., kao i saputnici dvanaestogodišnjak, trinaestogodišnjak i petnaestogodišnjakinja, svi iz Srebrenika, zadobili teške tjelesne povrede konstatovane na UKC-u Tuzla, gdje su zadržani na daljnjem liječenju. O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta radi vršenja uviđaja, a potrebne mjere i radnje poduzeli su službenici OKP PU Srebrenik – saopšteno je iz PU MUP-a TK.

1 komentar

Comments are closed.