Policija uhapsila lopova dok je pokušao provaliti u parkirani automobil

Zatečen na mjestu izvršenja krivičnog djela, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik o krađi koja je spriječena zahvaljujući odgovornim građanimakoji su prijavili pokušaj pljačke. Miljan Bobar portparol Policijske uprave Zvornik je o ovoj krađi saopštio:

0
Pronađen ukradeni automobil iz Zvornika, jedno lice uhapšeno
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, postupajući po prijavi oštećenog da je nepoznato lice pokušalo iz putničkog automobila koji je bio parkiran u ulici Jurišnog odreda, otuđiti parfem i druge predmete, izašli su na lice mjesta i tom
prilikom zatekli lice inicijala D.Đ. iz Milića, koje je pravovremenom reakcijom spriječeno u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.