I zvanično obustavljena potraga za Nusretom Ahmetović iz Jošanice

Nakon što je objavljena informacija da je nestala Nusreta Ahmetović pronađena živa i zdrava, jutros je iz Policijske uprave Zvornik stiglo i zvanično obrazloženje obustave potrage za nestalom osobom. U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje

0
Nestala Nusreta Ahmetović iz Jošanice, mole se svi da pomognu kako bi se nestala pronašla

Policijska uprava Zvornik obavještava građane da je obustavljena potraga za Nusretom Ahmetović, čiji je nestanak prijavljen 15.03.2021. godine.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 15.03.2021. godine, prijavljen je nestanak lica, Nusrete Ahmetović, koja se 09.03.2021. godine u večernjim satima udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živjela u mjestu Jošanica, grad Zvornik.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, započeli su sa preduzimanjem svih potrebnih mjera i radnji i neophodnih provjera kako bi se lice što prije pronašlo.

Nakon što se navedeno lice javilo da je živo i zdravo, zbog čega je prijavitelj odustao od dalje potrage, Policijska uprava Zvornik je obustavila objavu za nestalim licem, saopšteno je iz policije.

Dan nakon prijave nestanka, društvenim mrežama počele su kružiti informacije o tome da se nestala Nusreta preudala. Iz policije su potvrdili da je nestala pronađena živa i zdrava. Prema informacijama koje se mogu ovih dana pročitati nestala se preudala u drugi grad, a u Jošanici je ostavila supruga i dvoje djece.