Helikopter sletio na zvornički stadion u toku utakmice Drine kako bi se transportovala životno ugrožena trudnica za UKC Banjaluka (FOTO)

0
Helikopter sletio na zvornički stadion u toku utakmice Drine kako bi se transportovala životno ugrožena trudnica za UKC Banjaluka (FOTO)

Helikopter prekinuo meč Drina – Sloga zbog hitnog transporta pacijenta u Banjaluku.

Meč 19. kola Prve lige Republike Srpske između drine i Sloge bio je prekinut zbog slijetanja helikoptera na teren stadiona u Zvorniku u toku 20.minute susreta.

Razlog je hitan tranasport jednog pacijenta na Klinički centar u Banjaluku, a nezvanične informacije kažu da je u pitanju trudnica. Pacijent je u kritičnom stanju, svi se nadaju da će narednih dana doći do poboljšanja zdravstvenog stanja trudnice iz Zvornika.

Ova utakmica j zbog prekida trajala duže nego ostale, a utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0.

Drina je do kraja utakmice uspjela doći do pobjede golom u 95.minutu susreta. Ovaj put u u startnoj postavi Drine igrali su Aleksandar Ilić i Novica Marković. Samo ova dva fudbalera prošli su omladinsku školu FK Drina Zvornik, a ostali prosiječni fudbaleri dovedeni su iz drugih klubova.

Pored ove nakaradne politike koju sprovodi rukovodstvo FK Drina Zvornik koje na svaki način gadi ovaj klub stanovnicima Zvornika, trebali bi se dobro zapitati i treneri omladinskih škola fudbala o svom radu i učinku prethodnih godina.