Meridian – najveće kvote na planeti + POKLON 30 KM: RUSIJA 1.95, NORVEŠKA 2.55, SRBIJA 5.00!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za utakmice kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo!

43
Meridian – najveće kvote na planeti + POKLON 30 KM: RUSIJA 1.95, NORVEŠKA 2.55, SRBIJA 5.00!

Okršaj za svjetsko prvenstvo je počeo. U srijedu su odigrane prve tekme kvalifikacionog ciklusa. Ekipe su zagrijane, tako da sad počinje ozbiljna borba za svaki gol, za svaku pobjedu. Samo najbolje idu Katar, a prvo mjesto na tabeli može se obezbjediti samo ozbiljnom taktikom i pravim napadom. Meridian naravno ima specijal, za sve fudbalske fanatike. 

U sportskoj kladionici Meridian, igrate najveće kvote na planeti. A, ukoliko još uvijek niste registrovali svoj meridianbet nalog, sad je idealna prilika da to učinite, jer APSOLUTNO BESPLATNO 30 KM, je na vašem računu, za samo par klikova registracije. Uz 30 KM dobijate i dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA za najuzbudljiviju zabavu na poluvremenu. Ipak pravi tipster, danas će da prouči šta stavlja na tiket!

U grupi H, Rusija danas na domaćem terenu dočekuje Sloveniju. Nakon tekme sa Maltom, koju su dobili sa rezultatom 3:1, sad je nešto ozbiljniji ispit pred Rusima. Posebno nakon kiksa Hrvata koji se definitivno mora iskoristiti da se učvrsti pozicija broj jedan na tabeli. Bitna stvar za Ruse svakako jeste da su Sobelov, Fernandes i Dzyuba napadački raspoloženi, tako da teško da će Slovenci uspjeti da se sa pozitivnim rezultatom izvuku iz „ruske zime“. Ovo je šansa koja se ne propušta, jer sportska kladionica Meridian nudi najveću kvotu na planeti: RUSIJA 1.95!

U grupi G, takođe jako ozbiljna tekma: Norveška – Turska. Holanđani koji su smatrani za najvećeg favorita grupe, na samom startu su napravili kiks. Upravo im je Turska presudila 4:2 u prvoj tekmi, tako da su na podijeli prvog mjesta sa Norvežanima. Norvežani su poznati po tom što jako dobro igraju na domaćem terenu, tako da gostima danas ni malo neće biti lako. Ono što uvijek presuđuje kad se tipuje sportska prognoza je kvota. Zašto? Zato što samo najbolje kvote prave ozbiljan keš. Tako da pravi tipster danas neće propustiti priliku da tipuje najveću kvotu na planeti – NORVEŠKA 2.55!

I naravno tekma koja danas predstavlja pravi izazov, je meč: Srbija – Portugal. Reprezentacija Srbije, predvođena novim selektorom, Draganom Stojkovićem Piksijem, napravila je solidan rezultat u prvoj tekmi, protiv Irske, pobjedom 3:2. Tadić je dokazao zašto je kapiten i vođa tima. Namjestio je 3 gola, dok su Vlahović i Mitro zabijali i to se mora priznati na jako atraktivan način. Mnogi se danas plaše da odigraju jako visoku kvotu, ali bez razloga. Samo prava kvota donosi pravi keš, a onaj ko želi da danas inkasira lovu, sigurno će tipovati najveću kvotu na planeti: SRBIJA 5.00!

Danas takođe, ove tekme, samo u Meridianu imaju najveće kvote na planeti, kao stvorene za kombinovanje BetBuilder:

    • Bjelorusija – Slovenija 
  • Holandija – Latvija 
  • Češka – Belgija 
  • Irska – Luksemburg 
  • Slovačka – Malta 

Svakako razlog više jeste specijal sportske kladionice Meridian! Danas su sve uplate e-bankingom i bankovnim karticama „bustovane“ sa 20%!

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

43 KOMENTARI

  1. Odlična kvota danas na Srbiju a nije ni Portugal nešto jedva su dobili Azarbejdzan tako da Srbija sigurno može do povoljnog rezultata.

Comments are closed.