Zvornički košarkaši “Drina-Principa” igraju plaj of za Premijer ligu BiH, uspjeh koji se čekao 15 godina

0
Zvornički košarkaši

Zvornički košarkaši ostvarili su još jednu pobjedu proteklog vikenda i to na gostovanju u Novom Gradu, gdje su savladali domaću ekipu Sloboda 73 rezultatom 65:54, odnosno po četvrtinama 15:10, 15:20, 16:10 i 19:14.

Najefikasniji u redovima Drine Princip bili su Bogičević sa 14, Radosavljević sa 13 te Tanasilović sa 10 poena.

Čak i u slučaju da košarkaši iz Zvornika izgube oba preostala meča ne mogu izgubiti sadašnju, treću poziciju na tabeli.

– Nakon 15 godina u Zvorniku će se igrati plaj of Prve lige Republike Srpske. Vratili smo košarku u Zvornik, na mjesto gdje joj pripada. Iza nas stoji sistemski i kontinuiran rad, put koji nije bio nimalo lak, put koji ima samo jedan cilj, a to je da čuvamo naš „Princip“, istoriju Drine i grb koji ponosno nosimo na našem dresu. Ponosni smo na to što naši najmlađi sugrađani prepoznaju trend koji njeguje Drina Princip, osjećaju pripadnost naše košarkaške porodice i zajedno sa nama grade budućnost sporta i košarke u Zvorniku – objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba.

Mnogim Zvorničanima su još uvijek u sjećanju obje prepune tribine u Rekreativno sportskom centru kada je Drina protiv Slavije igrala svoje plej of mečeve prije 15 godina, a sadašnja generacija košarkaša Drine Princip uspjela je dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva da se opet domogne plej ofa.

Portal Zvornicki ba ovim putem čestita svim košarkašima Drine Princip i upravi kluba na ostvarenom rezultatu u dosadašnjem dijelu seozne.