Humanitarna organizacije “Help Others” otvorila sjedište za BiH u Sapni (VIDEO)

Nakon nekoliko godina uspješnog humanitarnog rada organizacije "Help Others" iz Salzburga u Austriji, ovih dana je sjedište ove organizacije otvoreno i u Sapni. Predsjednik Dževad Islamović prethodnih dana primio je nekoliko priznanja u ime organizacije za izuzetan rad u prethodnom periodu. U nastavku prenosimo saopštenje ove organizacije i video prilog povodom otvaranja Ureda za BiH

0
Humanitarna organizacije

Dragi prijatelji, dugogodišnji saradnici, humanitarci i donatori ovom prilikom Vas obavještavamo da smo pored Salzburga, otvorili i Centralno sjedište za Bosnu i Hercegovinu u Sapni.

Na ovome ne stajemo nego imamo tendenciju, uz Vašu podršku, otvoriti i još niz ispostava širom Bosne i Hercegovine a posebno Podrinja. Na istoj lokaciji, nakon mjeseca Ramazana otvaramo i narodnu kuhinju.

U toku svetog mjeseca pripremat ćemo po Vašim željama redovno iftare i dostavljati na kućne pragove. Hvala Vam što ste do sada podržavali naš rad i aktivnosti. Pozivamo Vas da nas još više podržite i periodu ispred nas.

Vaša HO „Help Others“ – Salzburg U koliko želite podržati naš rad vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna:

Uplate EU:

Help Others
IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871
BIC:SBGSAT2SXXX
SPARKASSE SALZBURG
Uplate za one koji posjeduju Paypal:
Kako to izgleda pogledajte u video prilogu u nastavku teksta: