Snimljena narkomanska jazbina skoro u centru gradskog jezgra Zvornika, video snimak koji ledi krv u žilama

1
Snimljena narkomanska jazbina skoro u centru gradskog jezgra Zvornika, video snimak koji ledi krv u žilama

Sinoć se na društvenim mrežama pojavio nevjerovatno jeziv i zastrašujući snimak iz objekta pored objekta stare bolnice u naselju Fetiji, moglo bi se reći dva minuta od samog centra Zvornika.

U videu koji se pojavio na YouTube-u vide se jezive scene koji se ne viđaju ni u najstrašnijim horor filmovima.

Ekipa koja je ovo snimila bavi se video produkcijom za YouTube i mogli ste naići na njihove videe koji uglavnom imaju socijalnu tematiku koja može nasmijati i zamsliti gledaoca. Njihovi videi uglavnom se tiču Zvornika i njegovih stanovnika.

Jedan od članova ekipe „Pravac lijevo“, objasnio je za portal Zvornik Danas kako su nabasali slučajno na ovaj objekat.

– Dušan (jedan od članova „Pravac lijevo“ prim.aut.) je prolazio ulicom i slučajno vidio to drvo, otišli po kameru i snimili, rat protiv droge je izgubljen onaj dan kada je i započeo. Video sve govori. Kao i djelovanje nadležnih – kaže Lukić za Zvornik Danas.

I zaista video sve govori, što se vidi po velikom odzivu javnosti koju je ovaj video veoma uzbunio i zabrinuo, jer se objekat nalazi pored same ulice gdje prolaze i djeca.

Video je veoma zastražujuć, pa ne bismo savjetovali onim sa slabim stomakom da pogledaju.

 

Klikom na ovaj link OVDJE pogledajte video zapis narkomanske jazbine na kanalu ekipe “Pravac Ljevo” koji su imali želudac i hrabrosti snimiti sve viđeno https://www.youtube.com/watch?v=_tu6LRvmyoE