MERIDIAN – NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ZA LIGU ŠAMPIONA: BAYERN 2.10, CHELSEA 2.00!

45

Meridian nudi najveće kvote na planeti za utakmice Lige šampiona: Bayern M. – PSG i Porto – Chelsea

 

Nakon spektakla fudbala koji smo gledali sinoć, danas nastavljamo sa najvećim kvotama na planeti za nokaut četvrtine finala Lige šampiona. Najveće kvote na planeti danas, samo u Meridianu tipovane su na Bayern M. i Chelsea.

Razlog više zašto se danas obavezno tipuje u Meridianu, jeste POKLON OD 30 KM + 300 SPINOVA, za sve novoregistrovane igrače na meridianbet.ba. Ali, pravi tipsteri prvo prouče šta igrati danas, zar ne?

Bayern M. – PSG, od 21h na „Allianz Arena“ stadionu pravo je finale prije finala. Obje ekipe kao interes imaju samo titulu u bilo kojem takmičenju, tako da sve osim tog se smatra kao neuspjeh. Ipak „Bavarci“ su danas domaćini, a svi smo svjesni kakvi su. Rijetko ko može da se izvuče, a da ne ide kući „poderane mreže“.  Iako je Lewandowski van sastava, Gnabry i Goretzka su u golgeterskoj formi, za fenomenalnom prilikom da se dokažu za svoja mjesta u sastavu. Naravno, da i statistika govori mnogo, jer u prethodne četiri tekme ovih rivala, Bayern je dobio 3. Razlog više zašto danas tipovati na Bayern je problem koji PSG ima sa povredama. Van sastava definitivno su: Danilo, Diallo, Icardi, Kean i Kehrer, do su Bernat, Kurzawa, Verrati i Florenzi pod upitnikom. Čak i ako zaigraju, koliko su fizički spremni? Pravi tipster danas će sigurno iskorisiti najveću kvotu na planeti: Bayern – 2.10!

Uslijed COVID – 19 mjera, utakmica Porto – Chelsea, igra se na neutralnom terenu u Sevilji. Ovo je mora se priznati, strašno otežavajuća okolnost za portugalsku ekipu i realno posmatrajući šansa koju Englezi neće propustiti. Trener Tomas Tuchel, jako je dobro konsolidovao ekipu „Plavaca“, a kako nemaju šanse za osvajanje domaćeg šampionata, Liga šampiona njihov je jedini cilj i način da ove sezone podignu pehar. Ovo je tekma koja se jednostavno igra prostom logikom, a pogotovo jer Meridian nudi najveću kvotu na planeti na Chelsea: 2.00!

Takođe, razlog više zašto tipovati u Meridianu, na najveće kvote na planeti, jeste „boost“! Samo u Meridianu sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom, Meridian „nabildava“ sa 20% bonusa!

Meridian – kuća navećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

45 KOMENTARI

  1. Na Bayern je odlična kvota ipak su ti švabe koje imaju više iskustva i imaju odlican tim tako da mislim da će ovo večeras da bude kec ko kuća.

Comments are closed.