Pokrenut Apel za pomoć vraćanja sluha dječaku Nevzudinu, organizacije “Help Others” se priključila akciji

Šestogodišnji dječak Nevzudin Catin iz Bugojnog hitno treba operaciju kako bi dobio sluh. Potrebno je prikupiti 21.350 eura kako bi se uradila operacija u Turskoj. Humanitarna organizacije "Help Others" aktivno se uključila u ovu akciju i pokrenula Apel za sve ljude koji žele učiniti dobro djelo putem ove organizacije. U nastavku prenosimo Apel upućen iz ove organizacije i način uplate za pomoć dječaku Nevzudinu iz Bugojnog.

0
Pokrenut Apel za pomoć vraćanja sluha dječaku Nevzudinu, organizacije

Draga braćo i sestre, cijenjeni donatori, ovom prilikom vas pozivamo, da svi zajedno učestvujemo u ovom velikom hajru i seb osiguramo nagrade na ovom i budućem svijetu.

Za svakog insana je dijete veliki dar od Allaha dž.š, amanet koji čuva i štiti čak i više od samog sebe. Insan se muči da na sve načine i u svojim granicama mogućnosti omogući dijetetu što bolje dijetinstvo i sto bolji život.

Kad je insan iskušan nekom nevoljom svoga dijeteta, onda pokušava na sve načine da tu kušnju odstrani, ali nekad je to zbog nedostatka financijskih sredstava nemoguće.

Nevzudin Catin ima 6.5 godine, i ima jednu želju, a to je da ponovo čuje glasove kojima se mi svakodnevno radujemo. Za to mu je potrebna naša pomoć. Trenutno je s roditeljima u Sarajevu , gdje se vrše pripreme i pregledi, i čeka da uz našu pomoć otputuje u tursku na operaciju.

Vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna pod odznakom “NEVZUDIN”
Uplate EU:
Help Others
IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871
BIC:SBGSAT2SXXX
SPARKASSE SALZBURG