Fudbaleri Drine Zvornik uspjeli primiti šest komada na gostovanju u Banjaluci kod tima Željezničara

0
Fudbaleri Drine počeli sa pripremama, nekoliko prinova na početku priprema
FOTO: ARHIV

Fudbaleri zvorničke Drine priredili su još jedno brukanje svom klubu i gradu. Ovaj put u Banjaluci kod tima Željezničara gdje su uspjeli upisati osmi poraz u prvenstvu. Ukupan rezultat na kraju utakmice iznosio je 6:2 u korist domaćina, a fudbaleri Drine gubili su i rezultatom od 6:0.

Kao i u ranijim utakmicama Drine i ovaj put je u startnoj postavi bilo dva fudbalera koja su prošla omladinske selekcije ovog kluba. Uz devet pojačanja koje je dugogodišnji predsjednik sa svojom upravom doveo u Drinu uspjeli su primiti šest komada. U 80. minutu susreta bilo je i 6:0 za domaćina, a onda su malo popustili što koriste gostujući fudbaleri.

Toliko tuge i bola za sve ljubitelje fudbala u Zvorniku priređeno je zadnje tri sezone da je to teško opisati. Posljedice za katastrofalne rezultate i idiotsko trošenje budžetskog novca građana Zvornika vjerovatno niko neće osjetiti. Neće niko ni odgovarati jer niko i ne poziva na odgovornost.

Zvorničani kao i obično čekaju da im neko drugi riješi njihov problem, a to se neće desiti. Drina postoji duže od 75 godina i sve prethodne generacije uradile su ono što su mogle da klub ostave u boljem stanju iza sebe.