Iz štampe izašla knjiga: ,,Sport u Zvorniku 2007-2020.”

Iz štampe je izašla knjiga ,,Sport u Zvorniku 2007-2020” u kojoj su zabilježeni gotovo svi rezultati, uspjesi i trofeji koje su osvojili sportski klubovi i sportisti iz Zvornika. Knjiga predstavlja značajan izvor informacija o zvorničkom sportu od 2007. do 2020. godine, a autor Drag Gajić je na 360 stranica do detalja po godinama opisao sportska dešavanja. Posebnu vrijednost ima veliki broj fotografija na kojima su sada već bivši fudbaleri, košarkaši, rukometaši …

Zbog neažurnosti pojedinih sportskih saveza autor knjige Drago Gajić ističe da je posao sakupljanja rezultata bio mukotrpan.

– Moram napomeniuti da sam imao dosta problema prilikom traženja rezultata i tabela, jer pojedini sportski savezi nisu bili ažurni ili jednostavno nisu sačuvali podatke u svojim arhivama, što je svakako uticalo na obim objavljenih podataka u ovoj knjizi.Moje mišljenje je da je vrjednije da se objavi daleko veći broj podataka do kojih sam došao, a ne da knjiga ne izađe zbog manjkavosti kojih je veoma malo. Zahvaljujem se svima koji su pomogli da ova knjiga ugleda svjetlost dana, i da ostanu zabilježeni svi veliki uspjesi zvorničkog sporta, kako u pojedinačnoj tako i u klupskoj konkurenciji – kaže Gajić.