Meridian: Titan Rulet – rulet sa najvećim uzbuđenjem IKADA!

Titan Roulette samo na Meridian Kazinu – mjesto najvećih dobitaka!

Ono što zapravo svaki igrač  želi kad sjedne za rulet to je pogodak naravno. Pogodak „u glavu“, dobitak na seriji i sl.. Titan Roulette se definitivno ne izdvaja kada je ovaj segment igre u pitanju. 

 

Evropski način isplate je osnovna karakteristika kada ja u pitanju Titan Roulette. Ulog na broj vam donosi X36, ulog između dva broja X18, između četiri broja X9 itd..

Ali ipak, već na prvom odigranom spinu osjeća se momentalna razlika, u odnosu na ostale virtualne rulete, te postaje sve jasnije zašto ogromna većina igrača danas polako zaboravlja „starijeg brat“ – električni ili live rulet..

 

NAJVEĆA PREDNOST TITAN RULETA

 

To je ona na koju proizvođači ruleta nerijetko najmanje obraćaju pažnju, a izuzetno je važna za svakog igrača ruleta, to je izgled i funkcionalnost samog cilindra, te težina loptice unutar njega.
Najčešće primjedbe igrača na bilo koji rulet su da loptica previše poskakuje, izlazi iz brojeva, pravi neprirodne padove, u određenom trenutku iskoči iz broja koji je baš najbogatiji žetonima…

Kod Titana su takve situacije svedene na minimum. Cilindar je dubok, loptica teška, dijamanti pravilno raspoređeni, čak se i zvuk pobrinuo da stičete utisak da ste u pravom kazinu, gdje se kuglica od slonovače okreće po drvenom dijelu, a potom upada u željeni broj.
Igrači vole  trenutak kada loptica krene da pada, mogu na kratko da osjete i naslute u koji će sektor brojeva pasti, a taj osećaj na Titanu je doveden do savršenstva.

Prosto rečeno, rulet je rulet.
Međutim, ako želite sve finese na jednom mestu, ako imate svoje male zahtjeve koje ima svaki igrač ruleta, ako obraćate pažnju na detalje, Meridian Online KazinoTitan rulet je prava opcija za vas!

A, ukoliko se registrujete danas na meridianbet.ba, dobijate specijalni pokon od 10 KM i 300 BESPLATNIH SPINOVA!

 

Meridian – mjesto najvećih dobitaka!