Milići: Muškarac dugovao za kazne 25.500 KM, pa ostao bez “mercedesa”

0
Korona parti u privatnoj režiji na području Zvornika

Vozač D.M. iz Milića ostao je bez “mercedesa”, koji mu je oduzet nakon što je policija ustanovila da je automobil neregistrovan, te da je on sjeo za volan bez dozvole, a uz to za kazne duguje 25.500 KM.

Osim toga, prilikom kontrole ustanovljeno je da su za D.M. raspisane dvije centralne potjernice.
– Naime, policijski službenici PS Vlasenica, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 29. aprila 2021. godine oko 18 sati, zaustavili su “mercedes”, kojim je upravljao D.M. iz Milića. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole, da ne posjeduje važeću potvrdu o registraciji vozila, a tom prilikom je odbio da se podvrgne kontroli prisustva droga u organizmu i nije postupilo po izdatom naređenju policajaca. Daljim provjerama utvrđeno je da su za licem D.M. raspisane dvije centralne potjernice od strane Osnovnog suda u Vlasenici – navodi se u saopštenju Policijske uprave Zvornik, piše Avaz.
Kako se dodaje, D.M. je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti sigurnosti saobraćaja.
– Policijski službenici su vozača predali u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Istočno Sarajevo, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Vlasenici – zaključuje se u saopštenju.