Dvadesetogodišnjak završio u komi nakon slijetanja automobila sa puta pored Drine

U saobraćajnoj nezgodi teško povrijeđen vozač putničkog automobila naslov je jutros pristiglog saopštenja o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prošle noći dogodila u Bratuncu. Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar je o saobraćajnoj nesreći u Bratuncu saopštio:

1
Dvadesetogodišnjak završio u komi nakon slijetanja automobila sa puta pored Drine
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na regionalnom putu Bratunac – Drinjača, u mjestu Krasanpolje, opština Bratunac, 03.05.2021. godine oko 02,00 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „VW Golf“, kojim je upravljao I.I. iz Bratunca, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Bratunac, odakle je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, nakon čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopštio je Miljan Bobar portparol Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama koje smo saznali sa izvora na UKC “Gradina” Tuzla radi se o izuzetno teškim povredama vratnih pršljenova povrijeđenog dvadesetogodišnjaka iz Bratunca. Pacijent se nalazio u komi po prijemu, nakon čega je urađena hitna operacija i pacijent je smješten na odjel intenzivne njege na hirurgiji.

Žalosno je da mladi životi tragično završavaju u saobraćajnim nesrećema zbog čega apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode uslovima na putu.

1 komentar

Comments are closed.