Potukao se u centru grada, nakon toga prijetio sestri učesniku tuče, pa ga policija uhapsila

Potukli se rođaci u kafani, dva hapšenja do otriježnjena vozača na području Policijske uprave Zvornik
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode D.I. iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“. Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 02.05.2021. godine oko 22,30 časova, prijavljeno je da je na regionalnom putu u mjestu Osamsko, opština Bratunac, nepoznato lice presrelo oštećenu, prilikom čega joj je uputilo prijetnje.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su 10 minuta nakon prijave, u ulici Svetog Save, opština Bratunac, zaustavili putnički automobil marke „Passat” u kojem se nalazio D.I. koga su lišili slobode zbog sumnje da je prijetio oštećenoj. Tom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni, isto veče oko 22,00 časa, ispred ugostiteljskog objekta u Bratuncu, narušio javni red i mir međusobnom tučom sa licem N.Đ. iz Bratunca, nakon čega su se oba lica obratila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od mještana Osamsko, uhapšeni je nakon tuče u Bratuncu krenuo kući i onda ugledao sestru od osobe s kojom se potukao i tada je počeo vrijeđati i upućivati joj prijetnje.