Zvornik proslavlja 611 rođendan

0

Povodom 611-og rođendana našeg grada, koji se obilježava 21.maja biće upriličene različite aktivnosti uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera.

Iz Gradske uprave je saopšteno da će u četvrtak u glavnoj gradskoj ulici od 9 do 10 časova biti održana manifestacija „Crtamo svom gradu“ u kojoj će tradicionalno učestvovati mališani Dječijeg vrtića „Naša radost“ . Na Dan grada, 21. maj, najavljena je posjeta gradonačelnika Zvornika zdravstvenim ustanovama Domu zdravlja i Bolnici. Prema programu obilježavanja Dan grada Zvornika, u 12:15 časova gradonačelnik će položiti vijenac na centralno spomen obilježje. Nakon toga usljediće prijemi za vukovce srednjih škola, strijelce protivgradne zaštite, dobrovoljne davaoce krvi i za novinare i snimatelje.

Za naše najmlađe sugrađane Gradska uprava je obezbjedila karte za film „ Lesi se vraća kući“, čije su projekcije u Domu omladine, u subotu zakazane u 12 , 14 i 16 časova.

U nedelju, 23. maja, sa početkom u 10 časova , u Domu omladine biće održan «ZGITAR FEST», čiji je organizator Osnovna muzička škola „Vojin Komadina“, a pokrovitelj Grad Zvornik. Poslednjeg dana obilježavanja Dana grada Zvornik, u ponedeljak u 17 časova na platou ispred Osnovne muzičke škole koncert na gitari održaće Anđela Mišić.