Samoranjavanje prilikom čišćenja pištolja u Zvorniku

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 23.05.2021. godine

1
Samoranjavanje prilikom čišćenja pištolja u Zvorniku
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda sa povrijeđenim licem. Krivično djelo dogodilo se na području Zvornika, a iz Policijske uprave Zvornik su o tom događaju saopštili:

Policijskoj stanici Zvornik, 23.05.2021. godine oko 00,40 časova od strane radnika Doma zdravlja Zvornik, prijavljeno je da se radi ukazivanja medicinske pomoći javilo lice M.L. sa povredama nastalim od vatrenog oružja, gdje su od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede u predjelu skočnog zgloba.

O svemu obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske uprave Zvornik, kojim je utvrđeno da se radi o samoranjavanju, te će nadležnom tužilaštvu biti podnijet izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nakon kvalifikacije tužioca, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama, samoranjavanje se dogodilo u jednom od objekata koji nude prenoćište na području Zvornika. Prema riječima svjedoka koji su čuli pucanj, a koji su željeli ostati anonimni, pucnju je prethodila glasna prepirka koja je dolazila iz sobe odakle se potom čuo pucanj. Iz Policijske uprave Zvornik nisu potvrdili ove informacije.

1 komentar

Comments are closed.