Najkvalitetnije završne građevinske radove nudi “Bau-Dekor Mehidić”

Avdo Mehidić spada među vodeće građevince na području Zvornika i okolnih opština, prije nekoliko godina osnova je i firmu pod nazivom “Baud-Dekor Mehidić”. Od osnivanja do danas ova firma iza sebe ima kilometre ugrađenog građevinskog materijala u Zvorniku, Podrinju i Tuzlanskom kantonu. Ono što je još važnije, “Bau – Dekor Mehidić” nema nijednu žalbu na urađene radove.

Snimljeno nakon završetka radova od strane “Bau Dekor Mehidić”

Svi radovi se rade po najvećim građevinskim standardima završnih radova. Rigips, Parkat, Keramika, Behaton kocke, molerski i fasadni radovi… i sve što poželite uraditi uključujući i tzv, grube građevinske radove na vašim domovima, uradit će “Bau-Dekor Mehidić”.

Snimljeno nakon zvaršetka radova od strane “Bau Dekor Mehidić”

Zvorničanin Avdo Mehidić dostupan je 24 sata, a najvažnije od svega jeste poštovanje dogovora sa naručiocem radova. Građevinac po struci mora da se edukuje stalno, teško može pratiti zahtijeve svojih mušterija bez dodatne edukacije, kaže Mehidić koji je ponosan na činjenicu da nije bilo posla kojeg se nije smio prihvatiti u ranijem periodu.

Posebno zanimljivo je ugradnja staklenog balkona kojeg je Mehidić radio u prethodnoj godini, a što se traži sve više na ovim prostorima.

Radovi u završnoj fazi

Nastavit ću raditi sve ono što ljudi žele ugraditi kako bi njihovi domovi bili ljepši i ugodniji za boravak, kaže građivanc Mehidić kojeg možete dobiti pozivom na broj telefona 061292910 u bilo koje doba.

Za više fotografija urađenog u prethodnom periodu zapratite profil Bau dekor Mehidić na društvenim mrežama klikom OVDJE. U nastavku pogledajte neke od radova u prethodnom periodu najboljeg izvođača završnih građevinskih radova u Zvorniku i okolini.

Behaton kocke koje radi Bau Dekor Mehidić