Poginuo muškarac u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Loznice

Težak sudar u Kušlatu, četiri lica zadobila povrede
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 17 časova dogodila na magistralnom putu Valjevo-Loznica, kod naselja Gnila. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač ‘’džete’’ dolazeći iz pravca Loznice preticao ‘’fiću’’, a onda se sudario sa ‘’pasatom’’, koji je išao iz pravca Valjeva i bio na svojoj strani.

Silina udarca je bila takva da su na lice mesta morala da dođu dva kamiona sa šest vatrogasaca kako bi poginulog i jednu povređenu osobu izvukli iz automobila, dok je vozač ‘’pasata’’ ispao iz vozila. Povređeni su odmah prebačeni u lozničku Opštu bolnicu gde su na Odeljenju hirurgije primljeni oko 17 i 30, a prema rečima Dragane Mitrović, portparola ustanove, u pitanju je muškarac koji je životno ugrožen i biće tranportovan u Beograd, i ženska osoba čiji pregled i dijagnostika su u toku.

Na licu mesta izašla je policija koja je obavila uviđaj, a zbog ove saobraćajne nesreće u prekidu je bio saobraćaj na toj deonici.

LN