Detalji jučerašnje tragične saobraćajne nesreće kod Loznice (FOTO)

Detalji jučerašnje tragične saobraćajne nesreće kod Loznice (FOTO)

U Opštu bolnicu u Loznici primljene su tri osobe povređene u jutrošnjem udesu kombija i kamiona kod Tekeriša, dve teško i jedna lakše, koje su inicijalno zbrinute u ovoj ustanovi. Sa ozbiljniim povredama grudnog koša i kičme primljena je tridesetdvogodišnja ženska osoba koja je oko 13 časova transportova za Beograd.

U  Opštu bolnicu u Loznici primljene su tri osobe povređene u jutrošnjem udesu kombija i kamiona kod Tekeriša, dve teško i jedna lakše, koje su inicijalno zbrinute u ovoj ustanovi. Sa ozbiljniim povredama grudnog koša i kičme primljena je tridesetdvogodišnja ženska osoba koja je oko 13 časova transportova za Beograd.    U bolnici je  operisan trinaestogodišnji dečak koji je imao povrede trbuha, u stabilnom je stanju za sada i nalazi se na intezivnoj nezi, dok je na Odeljenju ortopedije zbrinuta treća lakše povređena osoba koja je, saznajemo,  puštena na kućno lečenje.

U bolnici je operisan trinaestogodišnji dečak koji je imao povrede trbuha, u stabilnom je stanju za sada i nalazi se na intezivnoj nezi, dok je na Odeljenju ortopedije zbrinuta treća lakše povređena osoba koja je, saznajemo, puštena na kućno lečenje.

(Loznicke novosti)