EURO 2020: Meridian nudi najveće kvote na planeti! PORTUGAL 4.63, FRANCUSKA 5.30!

EURO 2020: Meridian nudi najveće kvote na planeti! PORTUGAL 4.63, FRANCUSKA 5.30!

Nakon fantastičnih goleada koje smo do sad gledali na Evropskom prvenstvu, danas konačno gledamo Cristiana Ronalda na prvenstvu, ali i veliki okršaj Francuska – Njemačka.

Naravno, da su utakmice uvijek interesantnije kad se može gledati i zaraditi, a sad je posebna prilika za to. Registruj se i napravi meridiabet nalog, jer na poklon dobijaš 10 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU i 300 BESLATNIH SPINOVA!

Grupa F definitivno je ona grupa koja se može prozvati „grupa smrti“! Francuska je svjetski prvak, Portugal evropski, Njemačka je Njemačka i favorit na bilo kojem takmičenju, dok je Mađarska nakon istorijskog uspjeha samom kvalifikacijom na EURO, imala ogroman peh da bude baš u ovoj grupi. Jedina stvar koja im ide na ruku, je to što igraju praktično na domaćem terenu. „Puskas Arena“ u Budimpešti od 18h, mjesto je obračuna. Naravno, jasno je da će sve oči biti usmjerene na Kristijana Ronalda, te teško da Mađari imaju bilo kakve šanse, jer Portugal je ekipa zvijezda, koji su došli sa namjerom da odbrane titulu šampiona.

Najrealniju i najprofitabilniju opkladu dana, pruža vam Meridian BetBuilder, jer danas ako odigrate pobjedu Portugala i gol CR7, kvota je najveća na planeti – 4.63!

Prava gozba za fudbalske sladokusce, meč je koji se igra u Minhenu na čuvenoj „Allianz Areni“. Od 21h Francuska – Njemačka, ozbiljno se može smatrati „finalom prije finala“. U prethodnih 5 mečeva ove dvije reprezentacije, „Trikolori“ su bili bolji čak 3 puta, dok su Njemci najviše izvukli dva neriješena rezultata. Kylian Mbappe, K. Benzema, Griezmann, Pogba neki su od najskupljih igrača svijeta, a sigurno i najveća pompa je sad oko njih, jer ljetna transfer sezona je u toku. 

Na drugoj strani kompaktna Njemačka, koja igra u srcu Bavarske, za bilo koju ekipu na svijetu, u najmanju ruku može se reći da je neugodan protivnik! Sane, Kimmich, T. Muller i Gnabry sigurno kao i čitava Njemačka, ovo prvenstvo napadaju sa osvajačkim namjerama, tako da uravnoteženost kvote jedino je što je bilo fer. Ipak, za prave fudbalske znalce, Meridian BetBuilder nudi priliku za možda najlogičniju opkladu po najvećoj kvoti na planeti:

Pobjeda Francuske i Kylian Mbappe postiže pogodak, po kvoti 5.30!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama