Nakon sudara “Lada Nive” i “Opela” dva lica završila u zvorničkoj bolnici

Novo izlijetanje sa magistralnog puta kod Nove Kasabe (FOTO)
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode, od čega je jedna saobraćajna nezgoda sa
povrijeđenim licem. Saobraćajka sa povrijeđenim licima dogodila se u Vlasenici, a iz Policijske uprave Zvornik su o toj saobraćajnoj nesreži saopštili:

– Na lokalnom putu Vlasenica-Cikote, u mjestu Drum, 16.06.2021. godine oko 09,45 časova dogodila se saobraćjana nezgoda u kojoj su učestvovala lica M.N. iz Vlasenice,
koji je upravljao teretnim motornim vozilom marke „Lada Niva” i M.D. takođe iz Vlasenice, koji je upravljao putničkim automobilom marke “Opel Vektra”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tejelesne povrede zadobio je vozač teretnog motornog vozila M.N. i J.S. koja se u trenutku nezgode nalazila na mjestu suvozača u teretnom motornom vozilu marke „Lada Niva“. Povrijeđeni su prevezeni u Javnu zdravstvenu ustanovu „Bolnica Zvornik“ radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje doktor se nije izjasnio o tjelesnim povredama.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Vlasenica. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.