Očišćena divlja deponija smeća na Crnom Vrhu zahvaljujući Džematu Snagovo (FOTO)

Jos jedna akcija uspjesno zavrsena.Ibro Jahice sa svojom masinom je ocistio smece na deponiji Crni vrh koje je platio vlastitim sredstvima presjednik skupstine Opstine Osmaci Mehmedalija Imsirevic.Na toj lokaciji je zabranje bacanje smeca ukoliko vidite nekoga da baca smece slikajte ga i proslijedite nam fotografije.Zahvaljujemo se Mehmedaliji na pomoci .Ne bacaj smece sadi cvjece.

Još jedna akcija uspješno završena.

Ibro Jahić sa svojom mašinom je očistio smeće na deponiji Crni vrh, rad mašine vlastitim sredstvima je platio  presjednik Skupštine Opštine Osmaci Mehmedalija Imširević.

Na toj lokaciji je zabranjeno bacanje smeća, ukoliko vidite nekoga da baca smeće, slikajte ga i proslijedite nam fotografije. Zahvaljujemo se Mehmedaliji na pomoći .

Ne bacaj smeće sadi cvjeće!

Jos jedna akcija uspjesno zavrsena.Ibro Jahice sa svojom masinom je ocistio smece na deponiji Crni  vrh koje je platio vlastitim sredstvima presjednik skupstine Opstine Osmaci Mehmedalija Imsirevic.Na toj lokaciji je zabranje bacanje smeca ukoliko vidite nekoga da baca  smece slikajte ga i proslijedite nam fotografije.Zahvaljujemo se Mehmedaliji na pomoci .Ne bacaj smece sadi cvjece.

Kako je to izgledalo u današnjoj akciji pogledajte na fotografijama u nastavku Jos jedna akcija uspjesno zavrsena.Ibro Jahice sa svojom masinom je ocistio smece na deponiji Crni  vrh koje je platio vlastitim sredstvima presjednik skupstine Opstine Osmaci Mehmedalija Imsirevic.Na toj lokaciji je zabranje bacanje smeca ukoliko vidite nekoga da baca  smece slikajte ga i proslijedite nam fotografije.Zahvaljujemo se Mehmedaliji na pomoci .Ne bacaj smece sadi cvjece.