Meridian nudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za polufinale EURO 2020: ENGLESKA 1.90!

Meridian nudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za polufinale EURO 2020: ENGLESKA 1.90!

Nakon fantazije fudbala koju smo gledali sinoć, znam ko je prvi finalista Evropskog prvenstva. Danas ostaje da saznamo ko ide na megdan Italiji na „Wembley“ stadion 11.07. u 21h! Da li će Englezi konačno na svom matičnom stadionu vratiti pehar kući?

Najveće utakmice svijeta, Meridian tipuje najvećim kvotama na planeti, zato ne propusti priliku da igraš BESPLATNO.

Ako želiš poklon od 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA, sve što treba da uradiš jeste da klikneš na OVAJ LINK!

Engleska je sa dvije pobjede u grupi protiv Hrvatske ( 1:0 ) i Češke ( 1:0 ), te neriješenog rezultata protiv Škotske, u osminu finala plasirala se kao prva na tabeli. Njemačka je bila jako ozbiljan ispit za Engleze, ali najbitnija stvar koja se desila na ovoj utakmici, bez obzira što su pobjedili, jeste da je „proradio“ H. Kane. Sa golovima Sterlinga i Kane-a savladali su Njemačku, zatim protiv Ukrajine dokazali da su sa pravom imenovani kao glavni favoriti za osvajanje titule. 

Danci su ipak imali mnogo „trnovitiji“ put do polufinala. Ogroman nedostatak reprezentaciji, nemili je događaj odmah u prvoj utakmici protiv Finske. Povreda megastara reprezentacije C. Eriksen-a, ipak je reprezentaciji poslužila kao dodatni motiv. Pobjeda protiv Rusije ( 4:1 ) odvela je Dance u osminu finala, gdje su apsolutno izdominirali protiv Velsa rezultatom 4:0. Protiv Češke u četvrtini finala, već u prvom poluvremenu zabili su dva „komada“, tako da su sve vrijeme imali prednost, iako je Schick upisao peti gol na prvenstvu u 49. minutu. 

Ono što je sigurno gotovo neopisiva prednost Engleza, jeste njihov domaći stadion i takva ljubav nacije kakva se rijetko viđa. Kompletna nacija, sve zajedno sa Kraljicom, živi za trenutak da se „pehar vrati kući“.

Zato Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu ENGLESKE – 1.90!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku Meridian nudi najveće kvote na planeti za Evropsko prvenstvo.