Meridian: OPASNA BORBA BONUSA sa nagradnim fondom od 20.000 KM!

Poslastica za ljubitelje slotova i ekskluzivnih bonusa – Buffalo promocija sa fantastičnim nagradnim fondom od 20.000 KM!

37
Meridian: OPASNA BORBA BONUSA sa nagradnim fondom od 20.000 KM!

Za sve zaljubljenike u sjevernoamerički kontinent, njegovu prirodu i njegove stanovnike – predstavljamo Buffalo promociju

Ovo je specijalna šansa za uživanje u svim slotovima sa temom bikova, a jedino što se od vas traži za učestvovanje u ovoj promociji sa nagradnim fondom od 20.000 KM je da imate nalog. 

Ako i nemate, za vas imamo super vijest: REGISTRUJTE SE, pokupite poklon 300 besplatnih spinova i 10 KM za BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i spremni ste za 9 slot igara i 20.000 KM!

Svoj poklon PREUZMITE OVDJE, a 20.000 KM vas čeka na ovoj KAZINO KORIDI!

A igre su fantastične, jer sadrže sve savremene alate za zabavu i vrhunsku zaradu – čekaju vas besplatni spinovi, množioci, respinovi i džekpotovi

Kako ima puno igara, budite sigurni da će afiniteti svih igrača biti zadovoljeni!

Pitate se kako da dodatno zaradite igrajući ove igre? Za svakih 50 KM koje izvrtite u okviru neke od ovih igara, dobijate 5 KM bonusa! Znači, ne samo sjajna zarada, nego na to i bonus keš! 

Najbolje „buffalo“ igre vas čekaju u Meridian Online Kazinu, požurite u susret vrhunskim nagradama!

37 KOMENTARI

  1. Vrh vam je ova prezentacija sa bombastičnim fondom nagrada.Inače obožavam slot igre tako da ću se boriti

  2. Meridian je najbolja kladionica jer za svoje igrace uvjek imaju nekakve nagrade ili ovakav vid promocija i tako je uvjek, uvjek je nešto u opticaju.

Comments are closed.