Pronađeno beživotno tijelo devetogodišnjaka koji je ove srijede nestao u Drini

0
Pronađeno beživotno tijelo devetogodišnjaka koji je ove srijede nestao u Drini
FOTO: Ilustracija

Telo dečaka (9) iz Badovinaca opština Bogatić za kojim se tragalo od srede pronađeno je sinoć oko 20 časova kod ušća Drine u Savu.

Telo devetogodišnjeg dečaka iz sela Badovinaca u Mačvi, čiji je nestanak prijavio njegov otac u sredu oko 19 časova, pronađeno je sinoć oko 20 časova.

Uviđaj na mestu gde je pronađeno telo dečaka koji se utopio u sredu je završen, a po nalogu višeg javnog tužioca Zorana Obradovića biće obavljena obdukcija. Tužilac Obradović kaže da je dečakovo telo pronađeno u reci, kod ušća Drine u Savu, što je deo atara sela Badovinaca.

Telo dečaka juče oko pola šest su primetili pecaroši koji su prvo obavestili policajca iz svog sela i potom zajedno čamcem i kroz vodu prišli do uvale gde je telo bilo u granju.

“Teren je jako nepristupačan, uvučen u odnosu na korito reke koja je poslednja dva dana bila u opadanju pa se stvorilo jedno ‘ostrvo’.Verovatno ga je u uvalu brza reka nabacila juče, možda čak i prekjuče i tu je ostalo kada se povukla u korito”, priča jedan od pecaroša za koji je pronašao telo za Telegraf.

Navodno je roniocima i meštanima Badovinaca koji su u četvrtak i petak iz čamaca osmatrali reku malo nedostajalo da otkriju mesto gde je bilo dečakovo telo.