BURNING WINS: CLASSIC 5 LINES – Nekada vam samo treba slot kod kojeg vas ništa ne može iznenaditi!

51
BURNING WINS: CLASSIC 5 LINES - Nekada vam samo treba slot kod kojeg vas ništa ne može iznenaditi!

Da li vas nekada umore slotovi sa pretjeranim bonus funkcijama? Sigurno ste nekada poželjeli da uđete u opciju isplata, pogledate, i znate čemu da se nadate. Naredna igra koju ćemo vam predstaviti donosi upravo to. Slot bez iznenađenja, u kome dominiraju sjajne voćkice – BURNING WINS:CLASSIC 5 LINES!

Zato ako nemaš nalog, registruj se odmah, jer dobijaš na poklon 20 KM za sportsko klađenje i 300 free spinova za Meridian Online Kazino!

Burning Wins: Classic 5 lines je klasičan slot, kao što samo ime kaže, koji ima tri rila u tri reda i pet isplatnih linija. U svakom trenutku na rilovima će se pojaviti devet identičnih simbola. Dobitne kombinacije obračunavaju se slijeva udesno, počevši od prvog rila sa lijeve strane. Tri simbola na isplatnoj liniji su jedina moguća dobitna kombinacija. Postarajte se da je imate što češće na rilovima.

Moguće je ostvariti više dobitnih kombinacija na različitim isplatnim linijama, pri čemu se svi dobici sabiraju. Najveću isplatu donosi vam devet identičnih simbola na rilovima, jer tada imate dobitke na svih pet isplatnih linija.

Simboli slota Burning Wins: Classic 5 Lines

Već ste navikli da se u većini klasičnih slot igara kao simboli najmanje vrijednosti izdvajaju četiri voćna simbola. Ova igra vas ni tu neće iznenaditi. Limun, narandža, šljiva i trešnja su simboli najmanje isplatne vrijednosti. Tri ova simbola na isplatnoj liniji donijeće vam sedam puta više od vašeg uloga po spinu. Ali, voćkice će se znatno češće pojavljivati na rilovima. U dosta situacija identičan voćni simbol zauzeće svih devet pozicija na rilovima i donijeće vam sjajne isplate.

Naredne dvije voćkice donose vam još unosnije isplate. U pitanju su grožđe i lubenica. Ako uspijete da spojite tri identična simbola na isplatnoj liniji, osvojićete 15 puta više novca nego što ste uložili po spinu!

Naredni simbol koji ćemo vam predstaviti bio je toliko karakterističan za stare slot mašine u kladionicama. To je, naravno, Bar simbol. Ovde imamo dvostruki Bar simbol. Tri ova simbola na isplatnoj liniji donose 20 puta više novca od vašeg uloga.

Na samom kraju, dva simbola najveće isplatne moći. Prvi koji ćemo vam predstaviti je simbol zlatnog zvona. Tri ova simbola na isplatnoj liniji donijet će vam 40 puta više od vašeg uloga po spinu.

Lucky 7 – simbol koji donosi sreću

Kao što su četiri voćkice, u većini klasika, simboli najmanje isplatne moći, tako je Lucky 7 simbol, u većini klasičnih slotova, simbol najveće isplatne moći. Tri ova simbola na isplatnoj liniji automatski vam donosi 60 puta više od vašeg uloga!

MERIDIAN – KUĆA NAJVEĆIH BONUSA!

 

51 KOMENTARI

  1. U vasim poslovnicama isto imaju aparati i ove vockice i sedmice i knjige ma sve sto nam treba aa fino i daje!

  2. Ee svi hvale ove sedmice i uopsteno vockice ja nikako da probam ee sad ode da probam pa da vidim je li to toliko zanimljivo i jel daje sta?!

Comments are closed.