Nakon slijetanja automobila u Tršiću tri osobe zadobile povrede, jedno lice prevezeno u Tuzlu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 28.07.2021. godine

0
Kazna muškarcu iz Kanade zbog neodogvorne vožnje u Zvorniku, jedno lice zadobilo povrede
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode od kojih je jedna sa posledicama po lica. Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se u Tršiću, a povrijeđeno je tri osobe.

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Tršić, 28.07.2021. godine oko 01,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila „Citroen” kojim je upravljao M.S. iz Jasenice, prilikom čega je zabodio tjelesne povrede.

Povrede su takođe zadobili suvozač N.S. i putnik S.K takođe iz Jasenice, te su povrijeđeni prevezeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama jedan od povrijeđenih upućen je na UKC Tuzla zbog ozbiljnih povreda koje je u ovoj saobraćajci zadobio. Slijetanje se dogodilo nedaleko od Kesine pumpe u Tršiću.