Zvanično otvoreno 20. “Zvorničko ljeto” (FOTO)

0
Zvanično otvoreno 20.

Gradonačelnik Zvornik Zoran Stevanović večeras je zvanično otvorio manifestaciju „Zvorničko ljeto 2021“. Stevanović je ovom prilikom istakao da je važno održavanje ovakvih manifestacije zbog same tradicije

– Možda je ove godine trebalo održati i neki od koncerata, ali je maj mjesec kada se donose odluke o ovoj manifestaciji, a tada nismo bili sigurni kakvu ćemo epidemiološku situaciju imati. Ja i dalje mislim da nismo pogriješili jer se svijet još uvijek bori sa pandemijom, a mi ćemo u okviru ovog „Zvorničkog ljeta“ pokazati da postoje i drugi sadržaji koje ćemo afirmisati. Mnogi naši sugrađani, koje ne zna šira javnost, će se predstaviti tokom sedam dana ove manifestacije – rekao je Stevanović i pozvao sve sugrađane da budu zajedno u ovom periodu te da budu dio svečanosti kada se bude lomio slavski kolač za krsnu slavu grada Svetu Petku Trnovu.

Nakon otvaranja, na platou ispred Kasine nastupio je КUD „Sveti Sava“. U 20:00 časova na platou ispred muzičke škole koncert će održati Aleksandra Lizdek, dok će u 21:00 čas u Domu omladine Nela Mihailović i Suzana Petričević igrati u predstavi „Plastika“.

Zatvoren dio glavne ulice

Tokom „Zvorničkog ljeta“ ulica „Svetog Save“ od spomenika do zgrade pošte biće zatvorena za motorni saobraćaj, odnosno od 2. do 7. avgusta u vremenu od 19:00 do 22:00 časa te 8. avgusta, na dan slave grada, , zbog litije od 17:30 do 22:00 časa.

Zvanično otvoreno 20. "Zvorničko ljeto" (FOTO)