Ukrao automobil u Pilici, bježeći od policije sletio u kanal, kradljivac uhapšen uz podršku žandarmerije

1
Ukrao automobil u Pilici, bježeći od policije sletio u kanal, kradljivac uhapšen uz podršku žandarmerije
FOTO: Ilustracija

Bijeljinska policija je brzim i efikasnim reagovanjem uhapsila lice čiji su inicijali A.Š. koje je ukralo automobil “Audi A3” u zvorničkom naselju Pilica, saopšteno je prethodnog dana iz Policijske uprave Bijeljina.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina prije dva dana su bezuspješno pokušali da ukradeno vozilo zaustave u mjestu Patkovača, potom u kružnom toku na ulazu u Bijeljinu, nakon čega je zbog neprilagođene brzine “Audi” sletio sa kolovoza.

Lice A.Š. je nakon napuštanja vozila nastavilo da bježi, ali je sustignuto i uhapšeno. Uhapšeni je predat u nadležnost Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama radi se o licu koje je od ranije poznato policijskim organima po činjenju težih kriminalnih djela uključujući i bjekstvo iz zatvora.

Pored lica koje je ukralo automobil uhapšene su još dvije osobe koje su se u trenutuku slijetanja nalazile sa njim u automobilu, kako saznajemo od očevidaca slijetanja radi se o licima koja dolaze sa područja Gradačca.

Kradljivac automobila je prema nezvaničnim informacijama stigao u Pilicu kako bi “kupio” automobil, a nakon testne vožnje udaljio se od Pilice u pravcu Bijeljine.

1 komentar

Comments are closed.