Smrtno stradao jedan od prvih povratnika u Drinjači, nesreća prilikom prevrtanja multikultivatora

Smrtno stradalo lice prilikom prevrtanja radne mašine, naslov je jutrošnjeg saopštenja pristiglog iz zvorničke policije o nesretnom događaju prethodnog dana.

0
Smrtno stradao jedan od prvih povratnika u Drinjači, nesreća prilikom prevrtanja multikultivatora

Policijskoj stanici Zvornik, 11.08.2021. godine oko 17:50 časova prijavljeno je prevrtanje radne mašine – motokultivatora u mjestu Drinjača, Grad Zvornik, kojom prilikom je smrtno stradalo lice E.G. iz Drinjače.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Zvornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

U toku je rad na dokumentovanju ovog događaja.

Apelujemo na građane – poljoprivrednike, da budu posebno oprezni prilikom korištenja radnih mašina da bi se izbjegli ovakvi i slični događaji, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama smrtno je stradao Ejub Germić, jedan je od prvih povratnika u naselju Drinjača. Bio je omiljen u društvu, a u široj zajednici poznat kao veliki domaćin i poljoprivrednik.

Tužna je mjesna zajednica drinjača zbog nesrećenog događaja, a posebno zajednica Bošnjaka iz doline rijeke Drinjače u Zvorniku i okolnim opštinama zbog gubitka Ejuba Germića.