Nakon Krstajića i Nebojša Tomić ponovo u Radniku, ovaj put na mjestu generalnog direktora

Nakon održane Skupštine FK Radnik Bijeljina na kojoj se u ulozi člana Skupštine pojavioMladen Krstajić i predložio novi Upravni odbor, Skupština je to i usvojila. Klubom će u narednom periodu rukovoditi Nebojša Tomić sa pozicije generalnog direktora uz konsultacije sa Mladenom Krstajićem. Ovaj tandem vodio je Radnik i u ranijem periodu, kada je ovaj klub iz Semberije postigao najveće uspjeh u svom postojanju

0
Nakon Krstajića i Nebojša Tomić ponovo u Radniku, ovaj put na mjestu generalnog direktora
FOTO: Nebojša Tomić

FK Radnik Bijeljina novu sezonu u Premijer ligi BiH otvorio je sa dva osvojena boda iz četiri utakmice.

Radnik je uzeo bod Širokom i Veležu, što bi moglo dati optimizam u nastavku sezone za izabranike Vlade Jagodića.

Klub je dobio i novu Upravu, a za generalnog direktora kluba izabran je Nebojša Tomić.

Za Tomića se vežu i najvrijedniji rezultati tima iz Bijeljine, kada je zajedno sa Mladenom Krstajićem radio odlične stvari u Radniku. I tu vrijeme Tomić je bio na poziciji generalnog direktora.

Tim iz Semberije je osvojio Kup Bosne i Hercegovine, igrao Ligu za prvaka, također predstavljao Bosnu i Hercegovinu u kvalifikacijama za Evropa ligu, a i ekipa je imala nekoliko odličnih transfera. Samir Memišević je otišao u Groningen, Dino Bšeirović u Hajduk, a Besim Šerbečić u Rosenborg. Također u Bijeljini je bilo i nekolicina omladinskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Krstajić i Tomić su činli sjajan tandem u zlatno doba Radnika, a izgleda da bi u Bijeljini ponovo mogla biti pozitivna priča iako prije par mjeseci nije izgledalo tako.