Lančani sudar na magistralnom putu Zvornik-Bratunac, dvije osobe povrijeđene, saobraćaj obustavljen nekoliko sati

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 19.08.2021. godine

1
Težak sudar na regionalnom putu Sapna-Kalesija, jedna osoba povrijeđena (FOTO)
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode od kojih su obe sa posledicama po lica. Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se na području Bratunca, a iz Policijske uprave Zvornik su o tom događaju saoppštili:

Na magistralnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Hrnčići, opština Bratunac, 19.08.2021. godine oko 22,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, odnosno teretno motorno vozilo marke „MAN” kojim je upravljao M.K. iz Milića, putničko motorno vozilo marke „Passat” kojim je upravljao D.Ž. iz Bratunca i putničko motorno vozilo marke „Audi” kojim je upravljao A.S. iz Bratunca.

Tom prilikom, povrijeđeni su vozač i suvozač putničkog motornog vozila marke „Audi”. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Bratunac.

Takođe, na magistralnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Hrnčići, od 19.08.2021. godine 23.20 časova do 20.08.2021. godine 01.55 časova, zbog vršenja uviđaja saobraćajne nezgode trajala je obustava saobraćaja za sva vozila u oba smjera, a saobraćaj je bio usmjeren na alternativne putne pravce.

1 komentar

Comments are closed.