Obračun u Bijeljini: Vršio nuždu pod tuđim prozorom, pa pogođen pepeljarom u glavu

1
Bijeljinski sud pritvorio dvojicu osumnjičenih za obljubu sa djetetom (13)
FOTO: Ilustracija

Lice I.Đ. osumnjičen je da je pogodio u glavu pepeljarom M. K. koji je vršio nuždu ispod njegovog prozora na trgu Đenerala Draže Mihajlovića u Bijeljini, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Bijeljina.

U saopštenju navode da je policija prilikom obilaska terena oko 23.10 uočila muško lice sa povredama (krvi) na glavi.

“Identifikacijom lica utvrđeno je da se radi o licu M.K. Isti je izjavio, da je povredu glave zadobio kada je neko iz zgrade bacio pepeljaru koja ga je pogodila u glavu. Povređeni je policijskim službenicima pokazao sa kojeg prozora je bačena pepeljara”, rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Dodaju da su policajci obavili razgovor sa licem I.Đ. koji je naveo da je lice M.K. vršio malu nuždu pod njegovim prozorom, te da je, kako navodi, istog upozorio i da je to lice kamenom razbilo njegov prozor, nakon čega je on bacio pepeljaru u pravcu istog.

“Povređenom M.K. u Medicinskom centru Bijeljina konstatovane su lakše tjelesne povrede. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „tjelesna povreda“ i „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“”, navode iz policije.

1 komentar

Comments are closed.