Kazna muškarcu iz Kanade zbog neodogvorne vožnje u Zvorniku, jedno lice zadobilo povrede

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 29.08.2021. godine

0
Kazna muškarcu iz Kanade zbog neodogvorne vožnje u Zvorniku, jedno lice zadobilo povrede
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode od kojih je jedna sa posledicama po lica, a dvije sa materijalnom štetom. Saobraćajna nezgoda sa posljedicama po dva lica dogodila se u Novom Selu kod Zvornika, a iz Policijske uprave Zvornik su o tome saopštiliL

– Na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Novo Selo, opština Zvornik, 29.08.2021. godine oko 12,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke „GRAND CHIROKI” kojim je upravljao M.O. iz Kanade, koji nije zadobio tjelesne povrede, a na navedenom motornom vozilu je nastupila materijalna šteta, a lice T.O. koje je suvozač navedenog vozila se naknadno javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje su mu konstatovane tjelesne povrede.

Licu M.O. izdat je prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz člana 36. stav 1. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od naših čitalaca koji su u tom momentu prolazili magistralnim putem, vidjeli su vozilo koje vozi suprotnom trakom dužio dio dionice i onda je sletilo.

Prema riječima očevidaca, prava je sreća da niko nije nastradao na licu mjesta.