Pijan izazvao saobraćajku i tom prilikom povrijedio stranog državljanina

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 01.09.2021. godine

0
Pijan izazvao saobraćajku i tom prilikom povrijedio stranog državljanina
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda sa posledicama po lica. Saobaraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Petrča kod Skelana.

– Na regionalnom putu Bratunac – Skelani, u mjestu Petriča, opština Srebrenica, 01.09.2021. godine oko 20,35 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila, i to putničko motorno vozilo marke „Alfa Romeo” kojim je upravljao lice M.N. iz mjesta Fakovići, opština Bratunac i putničko motorno vozilo marke ”Jugo” kojim je upravljalo lice P.S. iz Bajne Bašte, Republika Srbija, gdje je tom prilikom lice P.S. zadobilo tjelesne povrede, a na navedenim motornim vozilima je nastupila materijalna šteta.

Povrijeđeno lice je zbrinuto u Domu zdravlja u Bajnoj Bašti, Republika Srbija, dok je kod lica M.N. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,77 g/kg zbog čega je isti lišen slobode, a nakon čega će biti preduzete dalje zakonom propisane mjere i radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.