Godišnji remont trafostanice: Oko 6.000 kupaca u Zvorniku u nedjelju bez struje

0
U srijedu oko tri hiljade potrošača bez električne energije na području Zvornika
FOTO: Ilustracija

Oko 6.000 kupaca sa prigradskog i seoskog područja Zvornika u nedjelju, 5. septembra, neće imati struju zbog godišnjeg remonta trafostanice “Karakaj”, saopšteno je iz preduzeća “Elektro-Bijeljina”.

Od 9 do 17 časova električnu energiju neće imati kupci koji se snabdijevaju sa desetkilovoltnih dalekovoda “Kozluk”, “Sapna”, “Grbavci”, “Rasklopište”, “Pekara”, “Ciglana”, “Distributivni centar” i “Univerzal”. Bez struje će biti naselja :Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gušteri, Gornje Snagovo, Kitovnice, Križevići, Baljkovica,
Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovci, Boškovići

Istog dana zbog promjene uklopnog stanja biće dva kraća zastoja za kupce koji se snabdijevaju sa trafostanica “Branjevo” i “Kozluk” od 9 do 9.15 časova i od 17.15 do 17.30 časova.

Iz “Elektro-Bijeljina” mole kupce da uvaže zastoje u snabdijevanju strujom kako bi na adekvatan način bio izvršen remont i obezbijeđena kvalitetna distribucija električne energije.