Pronađen muškarac koji je ubio suprugu u Salzburgu, potraga trajala više od sedam dana

0
Detalji stavičnog zločina kod Salzburga u Austriji: Žrtva trpila zlostavljanje, iza nje ostalo dvoje djece

Ubojstvo u okolici Salzburga u kojemu je smrtno stradala žena porijeklom iz Bosne i Hercegovine zgrozilo je javnost u Austriji. Proteklih dana trajala je potraga za bivšim mužem ubijene žene koji je bio i glavni osumnjičeni za ubojstvo.

Jučer ujutro, u općini Zederhaus (Lungau), pronađen je mrtav i bivši suprug ubijene žene. Njega su proteklih petnaestak dana tražile brojne policijske snage potpomognute psima tragačima.

Prema policijskom izvješću, tijelo 47-godišnjaka otkrio je planinar u šumovitom i nepristupačnom predjelu u blizini Salzburga. Prema prvim sumnjama osumnjičeni bivši muž je počinio samoubojstvo.

Poznat identitet ubijene u Salzburgu, ubica još u bjekstvu, sumnja se da je stigao na područje Majevice
Tragični par iz Salzburga

Prema riječima glasnogovornice policije istraga o ovom ubojstvu i možebitnom samoubojstvu će se i dalje nastaviti.

Podsjećamo, nesretna žena je pronađena 31. kolovoza u podnožju Untersberga. Obdukcija je pokazala da je 44-godišnjakinja preminula od više uboda u gornji dio tijela. Kao oružje za ubojstvo korišten je šiljati odvijač dugačak 27 centimetara. Taj odvijač kojim je počinjeno ubojstvo je pronađen u automobilu bivšeg supruga. Radi daljnje istrage policijski službenici su izuzeli navedeni automobil.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime