Uhapšeno lice koje je automobilom uništilo kapiju i upućivalo prijetnje u Šetićima

0

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, dana 12.9.2021. godine oko 16,15 časova lišili su slobode lice A.J. iz Zvornika, jer je prijavljeno je da je u mjestu Šetići, Grad Zvornik, lice A.J. dana 12.9.2021. godine oko 15,30 časova, putničkim motornim vozilom marke „volksvagen“ udarilo u kapiju i nasilno ušlo u dvorište porodične kuće oštećenog S.S. te upućivalo prijetnje prisutnim licima koji su se našli na pomenutom mjestu, saopšteno je iz PU Zvornik.

– Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su prijavljenog A.J. zatekli u dvorištu porodične kuće lica S.S. Lice A.J. je istog dana oko 16,15 časova lišeno slobode na osnovu člana 204. Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske i kriminalistički obrađeno u prostorijama Policijske uprave Zvornik – stoji u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, kao i Republičko javno tužilaštvo Republike Srpske. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, a nakon čega će se nadležno tužilaštvo izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime