Težak sudar na ulazu u Zvornik, tri osobe zadobile povrede, među povrijeđenim i Mustafa Tuhčić predsjednik kajak kanu kluba “Drina” (FOTO)

0
Svi povrijeđeni u jučerašnjem sudaru na ulazu u Zvornik otpušten iz JZU

Danas nešto poslije 11 sati dogodila se teža saobraćajna nezgoda na ulazu u Zvornik iz pravca Bijeljine. U ovoj saobraćajci povrijeđena su tri lica. Iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi saopštili:

Policijskoj upravi Zvornik oko 11:20 h prijavljeno je da se u gradu Zvorniku dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička motorna vozila, kojom prilikom su tri lica povrijeđena.

Saobraćaj se odvijao naizmenično u jednom pravcu za putnička motorna vozila, dok je na snazi bila potpuna obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, za vrijeme vršenja uvidjaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Težak sudar na ulazu u Zvornik, tri osobe zadobile povrede, među povrijeđenim i Mustafa Tuhčić predsjednik kajak kanu kluba "Drina" (FOTO)
Kilometarske kolone

Prema nezvaničnm informacijama među povrijeđenim je i Mustafa Tuhčić dugogodišnji predsjednik i entuzijasta kajak-kanu rafting kluba “Drina” Zvornik.

U toku dana opširnije informacije.