Svi povrijeđeni u jučerašnjem sudaru na ulazu u Zvornik otpušteni iz JZU “Bolnica” Zvornik (FOTO)

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 16.09.2021. godine

0
Svi povrijeđeni u jučerašnjem sudaru na ulazu u Zvornik otpušten iz JZU

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posledicama po lica. Saobraćajna nezgoda sa povrijeđenim licima dogodila se prethodnog dana na ulazu u Zvornik iz pravca Bijeljine, a iz Policijske uprave Zvornik su o tom događaju saopštili:

– Na regionalnom putu Zvornik – Bijeljina, u Gradu Zvorniku, 17.09.2021. godine oko 11,20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, i to putničko motorno vozilo marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice G.P. iz mjesta
Karakaj, Grad Zvornik, putničko motorno vozilo marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice M.T. iz Sarajeva i putničko motorno vozilo marke ”Peugeot” kojim je upravljalo lice N.B. iz Kozluka, gdje su tom prilikom lica G.P., M.T. i O.E. zadobila tjelesne povrede, a na navedenim motornim vozilima je nastupila materijalna šteta.

Za vrijeme vršenja uviđaja, u vremenu od 11,20 do 12,10 časova trajala je obustava saobraćaja za teretna vozila, dok su se putnička motorna vozila kretala alternativnim pravcima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema informacijama od zdravstevnih radnika u zvorničkoj bolnici svi povrijeđeni su otpušteni na kućno liječenje jer zadobijene povrede nisu bile teže prirode.