Drina uspjela upisati prvi domaći poraz i najavila borbu za niži rang i konačno gašenje

Još jedno sramoćenje i ponižavanje zvorničkog fudbala dogodilo se prethodnog dana na gradskom stadionu zvorničke Drine. U ovoj blamaži veliku većinu na terenu činili su igrače koje je uprava angažovala kao "pojačanja" dok je posljednje četiri generacije koje su izašle iz juniora sa velikim uspjehom rastjerala u okolne seoske klubove ili djeci ogodaila fudbal i sport da su prestali baviti sportom. U nastavku prenosimo tekst portala Infobirac.net o porazu ove subote

0
Drina uspjela upisati prvi domaći poraz i najavila borbu za niži rang i konačno gašenje

Nakon gostujućeg poraza protiv Ljubića i poraza protiv Sutjeske u Kupu RS fudbaleri Drine vezali su treći uzastopni poraz i to pred svojim navijačima protiv Krupe rezultatom 0:1. U veoma blijedoj fudbalskoj predstavi fudbaleri Drine nisu uputili nijedan udarac u okvir gola gostujućeg tima što je dovoljan pokazatelj u kakvoj se formi nalaze.

Prvu polupriliku na meču imali su gosti u 16. minutu kada je nakon ubacivanja Mitrovića glavom šutirao Babić, ali bez većih problema za Ružića. Domaći su pokušali da stignu do prednosti udarcima Šarčevića u 19. minutu i Markovića u 30. minutu, ali oba udarca su završila visoko iznad gola.

U nastavku prvu priliku imaju gosti u 52. minutu kada je nakon kornera koji je izveo Mitrović dobro skočio Vukčević i spustio loptu za Babića čiji udarac na gol liniji zaustavlja Ružić. U 56. minutu je pokušao Mitrović da iznenadi Ružića, ali njegov udarac je otišao pored gola.

U 85. minutu Drina je imala najbolju priliku na meču. Nakon ubacivanja Markovića glavom sa druge stative u sredinu je vratio Rakić, a Andrić je slabo reagovao i ta prilika je propala.

Gosti su do pobjede i nova tri boda stigli u 88. minutu. Nakon slabe reakcije Andrića i Tadića lopta je došla do Rudana, a on je odmah uposlio Beuka koji je izašao sam pred Ružića i rutinski ga savladao sa desetak metara.

Nakon ovog poraza Mićo Jevtić predsjednik će morati da razmisli da smijeni Mića Jevtića trenera, a čelni ljudi grada Zvornika su odavno trebali da smijene predsjednika penzionera Mića Jevtića. Nikome nije jasno zašto to ne urade, jer na ovo naše pitanje odgovaraju pitanjem: Pa ko će umjesto Mića?

Ako nemamo nikoga sposobnijeg od penzionera Mića Jevtića treba da ugasimo sport u Zvorniku!

Domaći tim FK Drina Zvornik nastupio je u sljedećem sastavu:

Branislav Ružić(G) , Dimitrije Tvrdišić , Danijel Ćulum (K), Matija Tadić , Stefan Rakić , Novica Marković , Budimir Šarčević , Nikola Stanišić , Stefan Knežević , Srđan Damjanović , Boris Andrić , DOMAĆI TIM – REZERVE :Nebojša Gajić(G) , Andrej Kapor , Nezir Alić , Petar Gavrović , Stefan Nestorović , Nikola Pantić , Luka Riđošić ,