Policija uhapsila muškarca koji je upućivao prijetnje drugom licu ispred stana u kojem živi

Lice lišeno slobode zbog KD „Ugrožavanje sigurnosti“, naslov je jutros pristiglog saopštenje iz Policijske uprave Zvornik. U nastavku pročitajte informacije o ovom slučaju koje je saopštila Policijska uprava Zvornik

1
Pronađen kradljivac koji je u januru opljačkao porodičnu kuću Valtovićima kod Srebrenice
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice D.S. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijskoj stanici Zvornik, 19.09.2021. godine oko 23,15 časova, prijavljeno je da je u Gradu Zvorniku, lice D.S. došlo do stana oštećenog i tom prilikom upućivalo prijetnje.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su na licu mjesta zatekli prijavljeno lice, koje je nastavilo sa upućivanjem prijetnji, a nakon čega je lišeno slobode i
kriminalistički obrađeno u prostorijama Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“ iz člana 150. stav 1. Krivičnog zakona Republike Srpske.

1 komentar

Comments are closed.