Krivična prijava protiv lica iz Karakaja zbog razbijanja stakla na ugostiteljskom objektu

Identifikovan izvršilac KD „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik o razbijanju stakla od prije nekoliko dana na ugostiteljskom objektu u Karakaju. U nastavku pročitajte zvanične informacije iz Policijske uprave Zvornik

0
Krivična prijava protiv lica iz Karakaja zbog razbijanja stakla na ugostiteljskom objektu
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su dana 18.09.2021. godine pronašli i kriminalistički obradili lice B.P. iz Karakaja koje se sumnjiči da je izvršilo razbijanje devet vakumskih stakala na jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku, te na taj način izvršilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijskoj stanici Zvornik je dana 18.09.2021. godine oko 02.20 časova prijavljeno nn lice ili više njih da su razbili stakla na jednoj strani ugostiteljskog objekta u Zvorniku, nakon čega su policijski službenici izvršili uviđaj lica mjesta, kao i druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja navedenog krivičnog djela.

O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se izvrše sve potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, te nakon toga da se podnese izvještaj za gore navedeno krivično djelo.