Požar zahvatio stambeno poslovni prostor porodice Jašić u Jelahu kod Nove Kasabe (FOTO)

0
Požar zahvatio stambeno poslovni prostor porodice Ješić u Jelahu kod Nove Kasabe (FOTO)

Ogroman požar zahvatio je skladište “Jašić” u mjestu Jelah kod Nove Kasabe opština Milići. Jedno od najvećih slkadišta građevinskog materijala u ovom dijelu regije danas u poslijepodnevnim časovima zahvatio je ogroman požar.

Požar zahvatio stambeno poslovni prostor porodice Ješić u Jelahu kod Nove Kasabe (FOTO)

Vatrogasna ekipa iz Milića je na terenu, ali požar se razbuktao i uništava poslovni i stambeni prostor u vlasništvu porodice Jašić.

Veliki broj komšija i mještana pružaju pomoć, kako bi se vatrena stihija zaustavila što prije.

Požar zahvatio stambeno poslovni prostor porodice Ješić u Jelahu kod Nove Kasabe (FOTO)

Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Policijski službenici policijske stanice Milići u 17,10 časova obaviješteni su od strane Policijske stanice Bratunac da je nepoznato lice ženskog roda prijavilo požar u mjestu Nova Kasaba, opština Milići.

Na lice mjesta upućeni su policijski službenici PS Milići, Teritorijalne vatrigasne jedinice Milića, Vlasenice i Bratunca, kao i radnici Radne jedinice Elektrodistribucije Milići.

U mjestu Nova Kasaba požar je zahvatio krovne konstrukcije dvije kuće vlasništvo A.J. iz Milića, kojom prilikom je sprat kuće u kojoj se nalazi i skladište privatnog preduzeća za proizvodnju stolarije i prodaju građevinskog materijala, izgorio, dok se udružene snage vatrogasnih jedinica još bore da ugase požar na kući pored navedene.

Policijski službenici PS Milići, regulišu saobraćaj, koji se odvija otežano na dionici magistralnog puta Zvornik -Milići. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici PS Milići preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Fotografije smo preuzeli sa facebook stranice Mjesna zajednica Konjević Polje.

Požar zahvatio stambeno poslovni prostor porodice Ješić u Jelahu kod Nove Kasabe (FOTO) Požar zahvatio stambeno poslovni prostor porodice Ješić u Jelahu kod Nove Kasabe (FOTO)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime