Jedno lice zadobilo teške povrede u sudaru na magistralnom putu Zvornik-Sarajevo

Krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, naslov je danas pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak na magistralnom putu kroz Novo Selo kod Zvornika.

0
Samoubistvo dječaka u Loznici
FOTO: Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Novo Selo, 15.10.2021. godine oko 11,57 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, 15.10.2021. godine izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali: lice E.Č. koje je upravljao teretnim motornim vozilom marke „MAN“ i poluprikolicom marke
„Schmitz“ i lice O.H. koje je upravljalo putničkim motornim vozilom marke „Golf“.

Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik su se javila oba lica iz putničkog motornog vozila, i to vozač O.H. kome su konstatovane lake tjelesne povrede i suvozač Z.H. kome su konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.