Futuristički novi trend: Neobične naočale za sunce koje pokrivaju cijelo lice

0

Kada se Kim Kardašijan pojavila na Met Gali obučena u crnu kombinaciju brenda Balenciaga, koja ju je pokrivala od glave do pete, malo je ljudi koji nisu uspeli da je prepoznaju. Da li bi nam, međutim, to pošlo za rukom da je istovremeno nosila i naočare za sunce koje pokrivaju praktično celo njeno lice?

Naime, japanski brend ZGHYBD pustio je u prodaju neobične naočare za sunce, ako se tako mogu nazvati, koje ne štite samo vaše oči od štetnog ultraljubičastog zračenja, već i vaš nos, usta i druge delove lica.

Ove naočare za sunce, ili je možda bolje reći vizir za sunce, napravljene su od polikarbonata, veoma su izdržljive i ne gube svoj oblik posle dosta nošenja. One su takođe otporne na vetar i ne magle se. Ovaj neobični japanski model stavlja se na lice na isti način kao obične naočare za sunce, zbog čega nisu manje udobne za nošenje.

Mada izgledaju veoma futuristički, čini nam se da su naočare brenda ZGHYBD najzgodnije za lenje letnje dane, kada nam teško pada da nanesemo zaštitnu kremu na lice. Načare se za sada prodaju samo preko japanskog Amazona. Ako prođu tržišni test i postanu hit među ljudima, ne sumnjamo da ćemo ih uskoro videti i u našim krajevima.

Izvor: Design Taxi