Pokušaj ubistva u Bijeljini: Maloljetnik izboden nožem

0
Pokušaj ubistva u Bijeljini: Dječak izboden nožem
FOTO: Ilustracija

Petnaestogodišnji dječak izboden je sinoć nožem u Bijeljini, a slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva, zbog čega su policajci uhapsili B.M. iz Patkovače.

Policijskoj stanici Bijeljina, oko 21.35 časova, doktor Medicinskog centra Bijeljina prijavio je da je dovežen maloljetnik (15) sa više ubodnih rana od noža u gornjem dijelu tijela.

“Po izjavama ljekara maloljetnik je zadobio teške povrede, nije životno ugrožen”, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni muškarac je prijavljivao i prije ovog događaja da ga uznemiravaju maloljetnici, a sinoć ih je čekao ispred kuće.

Maloljetnik koji je povrijeđen mu je, kako saznjemo komšija.

Kada se petnaestogodišnjak pojavio osumnjičeni ga je oborio na zemlju i povrijedio nožem.

Bijeljinskoj policiji ovaj slučaj prijavljen je oko 21.35 časova od strane doktora Medicinskog centra Bijeljina.

Kako se navodi u saopštenju, ljekarima je doveženo maloljetno lice, koje je 2006. godište sa više ubodnih rana od noža u gornjem dijelu tijela.

“Operativnim radom na terenu istog dana oko 22 časa lišen slobode izvršilac krivičnog djela”, rekli su u PU Bijeljina.

Dodali su da je na licu mjesta u Patkovači izvršen uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Policija je pronašla i nož za koji se sumnja da je njime povrijeđen maloljetnik.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenog slobode, nakon čega će isti uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Ubistvo u pokušaju biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.